Deel hier jouw ervaringen met mij

of laat anderen weten wat jouw ervaringen met Nana zijn…

reviews

Ademwerk, ademen, ademtherapie, Nana Leeuwarden

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2024

Een ademsessie bij Nana is meer dan alleen het aanleren van de ademtechniek. In de voorgesprekken waar Nana uitgebreid de tijd voor neemt kom je er gaandeweg achter wat de kern van je hulpvraag is. Deze gesprekken geven je al veel inzicht en werken heel verhelderend. Op zeer individueel niveau wordt dan de ademsessie ingezet en begeleidt Nana je zodanig dat je je zeer veilig voelt en precies weet wat er gebeurt en waarom. Ik heb ze als zeer helpend en helend ervaren en ben blij dat ik het heb kunnen doen!’

Karin

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2024

‘Heel bijzonder om te ervaren wat een ademsessie van Nana met je doet. Nana begeleid je heel liefdevol om je over te geven aan je eigen adem. Door de ademoefening kwam ik in een andere staat van zijn. Een bijzondere sensatie! Na afloop voelde ik me een stuk lichter.’

Sandra

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2024

‘Ik heb ondertussen 2 keer een ademsessie bij Nana gevolgd en alhoewel ik er in eerste instantie mijn bedenkingen bij had, vond ik het een hele bijzondere ervaring. Bij de tweede keer merkte ik al dat ik me beter kon ontspannen en daardoor écht bij m’n gevoel kwam. Hoe mooi! Nana begeleidt op een fijne, rustige manier waar ik echt ontspannen van werd. Niks hoeft, alles mag.’

Miranda

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2024

‘Mijn ademhaling zit altijd erg hoog en ik heb vrij vaak een gevoel dat ik onder spanning sta. Al na het eerste gesprek voelde het contact met Nana vertrouwd en merkte ik dat er echt naar mij geluisterd werd. Na eerst uitleg te hebben gekregen hoe de ademhaling in elkaar steekt, zijn we aan de slag gegaan. Ik merkte dat de sessies mij tot rust brachten en dat ik er erg ontspannen van werd. Ik heb hier veel aan gehad!’

Hilda

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2024

Ik was in het begin wat sceptisch betreffende deze therapie en voelde me van tevoren ongemakkelijk. Zodra ik binnenstapte, werd ik echter gelijk gerustgesteld door Nana. Ze is eerlijk, helder, professioneel en stelde me op mijn gemak, waardoor ik mijn remmingen los kon laten en ik me volledig kon overgeven aan de sessie. Deze therapie heeft me geholpen om beter om te gaan met stress. Door een ademhaling die Nana mij heeft aangeleerd, word ik sneller rustiger en slaap beter. Ook mijn lichaam voelt na de therapie heel ontspannen. Lichamelijke klachten verminderen zelfs.

Roelie

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2024

Een nieuwe les bij de yoga-club, namelijk ademen. Omdat ik dit wel eens vaker had gedaan werd ik gelijk enthousiast. Na een half uur begon ik te vechten tegen het vreemde gevoel in mijn buik en opkomende tranen. Toen wist ik al, dit wordt een één op eentje. Na een belletje met Nana (de ademcoach) was een afspraak snel gemaakt. De locatie die Nana heeft is erg prettig en je voelt je gelijk op je gemak. Na een goede intake en een korte ademsessie heb ik besloten om er nog 4 aan vast te plakken. En geen spijt. Onder een zeer goede begeleiding van Nana hebben we samen de ademsessies gedaan. Elke keer eerst een gesprek hoe het is verlopen die weken ertussen en dan weer een sessie erachter aan. De passie die zij er insteekt is fantastisch.

Nana bedankt voor de fijne sessies die ik heb mogen ondergaan.

Richard

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
2 december 2023

Een ademsessie bij Nana is meer dan alleen het aanleren van de ademtechniek. In de voorgesprekken waar Nana uitgebreid de tijd voor neemt kom je er gaandeweg achter wat de kern van je hulpvraag is. Deze gesprekken geven je al veel inzicht en werken heel verhelderend. Op zeer individueel niveau wordt dan de ademsessie ingezet en begeleidt Nana je zodanig dat je je zeer veilig voelt en precies weet wat er gebeurt en waarom. Ik heb ze als zeer helpend en helend ervaren en ben blij dat ik het heb kunnen doen!

Karin

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
2 december 2023

Ik heb al een aantal mooie 1 op 1 sessies bij Nana mogen ervaren. Iedere keer kom ik weer een stukje dichter bij mijzelf. Door anders te ademen kwamen er bij mij fysieke en emotionele blokkades vrij. Er gaan luikjes open waarvan je niet wist dat ze er waren. Heel mooi om te ervaren onder een rustige en liefdevolle begeleiding van Nana!

Fernanda

Wil jij ook ervaren hoe je door bewuster te ademen en het leren van ademoefeningen en technieken meer uit je leven kunt halen? kom ook ervaren wat Ademwerk voor jou kan doen!